Vi saknar dig

Vi saknar dig…

Nu har det gått över 30 dagar sedan vi skickade din avi för medlemskap och vi har inte fått in din medlemsavgift… Kanske har du sålt båten, bytt livsstil eller helt enkelt missat oss?

Under vintern har vi på Sjöassistans arbetat intensivt med systembyten för att hänga med i digitaliseringen, och vi hoppas självklart att du som medlem vill följa med oss på denna resa. Uppdateringar och förändringar kommer sällan smärtfritt och vi tror att någonting hände på vägen till dig, du har därför fått ett sms från oss, för att vi saknar dig som medlem i Sjöassistans.

Nu kan du göra tre saker

  1. Kontrollera din skräppostlåda och se om du hittar oss där, om ja – betala på den utskickade avin.
  2. Om du inte hittar oss, slå oss en signal på 08-506 622 00, vi har förmodligen en felaktig e-postadress till dig. Vi uppdaterar direkt och skickar ut en ny avi.
  3. Om du redan betalat din avi/påminnelse kan du bortse från detta

Sjöassistans idag är mycket mer än “bogsering vid problem”, du kan läsa mer om vårt arbete nedan. Tillsammans gör Ni medlemmar det möjligt för oss att arbeta för en levande kust och skärgård, i hela Sverige.

 

Ditt medlemskap är grunden för hela Sjöassistans och vi jobbar idag hårt med ”En hållbar levande kust och skärgård” som inkluderar flera stora initiativ:

 • En rikstäckande sjöassistans med duktiga lokala skeppare som dygnet runt är beredda att komma ut och assistera båtägare som hamnat i trubbel
 • Genom samarbete med andra organisationer, försäkringsbolag och partners kan vi tillsammans sprida förståelse och kunskap, för att öka det allmänna sjövettet. Allt för att missöden och problem i första hand ska undvikas genom gott sjömanskap.
 • Miljö och projekt för en långsiktigt bättre kust och skärgård med bl a utplantering av fisk mm.
 • Utvecklande av nya tjänster såsom till exempel kombinationen av båtbogsering och lastbilsfrakt eller videosamtal från duktiga motortekniker till haverist med motorproblem. Vi löser idag över 40% av alla motorproblem direkt på telefon.
 • I alla våra uppdrag som utförs av våra duktiga skeppare så betalar vi för dessa tjänster till skepparna. Detta ger våra lokala skeppare en inkomst. Ett fungerande och helst växande lokalt näringsliv är en grundförutsättning för en levande kust och skärgård.
 • Utveckla det digitala båtlivet. Idag är det mycket inom båtlivet som inte är så smidigt eller helt enkelt manuellt i fråga om kontakter med försäkringsbolag, varv mm. Här jobbar vi aktivt med att på olika sätt förenkla och digitalisera – allt för att det ska bli bättre och smidigare för oss båtägare.

Go boating in the Nordics

What country has the most islands in the world & what could possibly be the best place for unique boating?…
Läs mer här

Vårtecken! – Allt för Sjön

Äntligen ett säkert vårtecken - Allt för Sjön Helgerna den 7-10 mars samt 14-17 mars så håller Allt för Sjön…
Läs mer här

Sweboat – Godkänd Marinverkstad

Sweboat - Godkänd Marinverkstad! Sen ett drygt år tillbaka driver Sweboat med alla sina 400 medlemmar (där vi är med)…
Läs mer här