Välj rätt båtförsäkring!

Din båtförsäkring kan vara ännu bättre än du tror!

Många av dagens bilägare omfattas av vägassistans via sin försäkring eller serviceverkstad. På samma sätt anser flertalet försäkringsbolag att assistans på sjön ska ingå i båtförsäkringen. Detta för att du som båtägare ska få professionell och snabb hjälp om oturen är framme.

Med ett nätverk av cirka 550 assistansbåtar och ett samarbete med närmare 150 välrenommerade marinor och varv, är hjälp aldrig långt bort. Om oturen är framme kan du känna dig trygg att en erfaren assistansskeppare kommer för bogsering eller felavhjälpning på plats. Många problem kan dessutom lösas per telefon genom support från en specialist inom Sjöassistans omfattande nätverk. Det kan till exempel vara en båtmekaniker på ett varv eller en motorerfaren skeppare.

En bra båtförsäkring handlar ju om just detta, att du ska känna dig trygg och få hjälp om oturen är framme. Med en båtförsäkring där Sjöassistans ingår kan du alltid känna dig trygg om du får problem med din båt.

Se över din båtförsäkring. Den kan vara ännu bättre än du tror.

Endast följande försäkringsbolag har ett samarbete med Sjöassistans idag.

För att veta om Sjöassistans ingår i just din båtförsäkring, läs igenom dina försäkringsvillkor eller kontakta ditt försäkringsbolag.

• Bohusassuransen • BSB • Folksam • Länsförsäkringar • Svedea • Dina Försäkringar

Agapi växer och utökar sitt samarbete med Sjöassistans. 

Agapi växer och utökar sitt samarbete med Sjöassistans. Agapi Boat Club som på flera sätt är en viktig drivkraft inom…
Läs mer här

Sjöassistans satsar på transporter och andra tjänster

Pressrelease 2021-02-24 Kustbud AB – Ett helt nytt bolag med fokus på transport, sjötaxi och tjänster för alla som bor…
Läs mer här

Lokalproducerad Sjöassistans

I förra veckan åt jag lunch med en gammal kompis som berättade att han för ett par somrar sen var…
Läs mer här

Båtägare berättar

Att vara ute med båten förknippas med sol, bad och härliga bekymmerslösa dagar. Får du problem finns vi nära till hands, vilket båtägarnas egna berättelser vittnar om.

Båtägarnas berättelser

Våra skeppare och båtar

Vårt nätverk består av totalt 550 assistansbåtar. Här presenterar vi några av alla våra kompetenta assistansskeppare som hjälper dig när din båt blir obrukbar.

Mer om oss som hjälper dig

VHF hos Stockholmradio

Med ett VHF-abonnemang hos Stockholmradio blir din VHF komplett och ger dig all den information och kommunikation som är oumbärlig till sjöss.

Läs mer om VHF-abonnemang