Nu kan du ge bort världens bästa present till båtägare!

Julklapp, födelsedagspresent eller varför inte bara överaska en kompis med ett presentkort som verkligen innehåller det mesta och bästa för alla som har en båt! Ett års medlemskap i Sjöassistans ger trygghet och direkt assistans vid alla möjliga och omöjliga tillfällen då det blir trubbel på sjön. 

TIPS #1 – Om du vill göra ett presentkort och ge bort fysiskt – skriv bara in din egen e-post adress på ”mottagarens e-post” så skickas presentkortet till dig. Sen kan du skriva ut det, slå in i fint papper och ge bort.

TIPS #2 – Du kan också ladda upp en egen bild på din väns båt eller annat och göra ditt eget presentkort.

Beställ ditt Presentkort här>>


Grattis – Vill du lösa in ett presentkort du fått?

Våra presentkort finns två varianter:

 • Sjöassistans Bas, 595 kr
  • Ett Basmedlemskap för 1 år framåt
 • Sjöassistans ”välj vilket belopp som helst”
  • Här kan du själv välja belopp så får mottagare välja fritt bland våra olika tilläggstjänster. Minsta belopp är dock 595 kr.

Hur gör jag när jag vill lösa in mitt presentkort för ett medlemskap?

 1. Gå in och välj det medlemskap du fått i presentkortet
 2. Gå till ”kassan”
 3. Fyll i dina grunduppgifter
 4. Fyll i din kod där det står ”Presentkortskod”
 5. Nu ska det stå 0 kr i totalbelopp.
 6. Checka ut.

Nu kommer du få ett mail där vi ber om lite mer uppgifter om dig, din båt och ditt försäkringsbolag. Fyll i och spara – Klart:)

Note – Om du vill ”uppgradera” ditt presentkort till ett medlemskap som innehåller lite mer och även kostar lite mer – ring oss på 08-506 622 00 , så hjälper vi dig direkt på telefon.

Hoppas du får många sköna dagar på sjön!

Båtägare berättar

Att vara ute med båten förknippas med sol, bad och härliga bekymmerslösa dagar. Får du problem finns vi nära till hands, vilket båtägarnas egna berättelser vittnar om.

Båtägarnas berättelser

Våra skeppare och båtar

Vårt nätverk består av totalt 550 assistansbåtar. Här presenterar vi några av alla våra kompetenta assistansskeppare som hjälper dig när din båt blir obrukbar.

Mer om oss som hjälper dig

VHF hos Stockholmradio

Med ett VHF-abonnemang hos Stockholmradio blir din VHF komplett och ger dig all den information och kommunikation som är oumbärlig till sjöss.

Läs mer om VHF-abonnemang