9 Starka skäl att bli medlem i Sjöassistans

Vi hjälper över 170.000 båtägare i Sverige med över 600 lokala skeppare!

Mer än bara bogsering

Att råka ut för problem när du är ute med båten är både ett praktiskt och potentiellt ekonomisk problem. Vi på Sjöassistans jobbar dygnet runt, året runt för att minimera din ekonomiska risk och med stort fokus på att din båt inte ”bara” ska bli bogserad! Den skall helst bli lagad så fort som möjligt så du kan komma vidare. Här är nio starka skäl till varför du ska vara medlem i Sjöassistans.

Mer än bogsering!

Vi betalar Din självrisk!

Utkörning av reservbränsle

Vi bogserar inte bara – vi är med dig hela vägen och har kontakt med varv, transporter av både båt och besättning, kontakt med försäkringsbolaget. Allt med fokus att snarast få igång din båt efter ett haveri.
Om oturen är framme och du får en skada på din båt så betalar vi din självrisk på din båtförsäkring! Välj 1.500, 5.000 eller 10.000kr. Läs mer>>
Soppatorsk – Vi kör ut reservbränsle till dig!

Motorkonsultation

Förmåner på båtprylar!

En levande kust och skärgård

Över hälften av alla våra assistanser är motorrelaterade problem. Våra duktiga, certifierade motortekniker löser över 60% av dessa direkt på videosamtal och du kommer iväg direkt!
Som medlem får du rabatter på Watski, Moory, bottentvätt mm. Vi jobbar hela tiden med att lägga till fler leverantörer med bra förmåner som är relevanta för dig som båtägare!
Som medlem i Sjöassistans stödjer du aktivt en levande kust och skärgård. Alla våra skeppare är frivilliga och bor och jobbar i sina lokala vatten. Tillsammans skapar vi arbetstillfällen i ditt lokal område.

Hemkörning av besättning

Utkörning av reservdelar

Du sätter ut havsöring

Om din båt hamnar på varv eller blir obrukbar så betalar vi hemtransport av dig och din besättning – bra va!
Ibland är det enkelt fel som är lätt att byta, men då gäller det att få ut reservdelar. Detta tar vi hand om så att du snabbt kan komma vidare, bra va!

Havsöringen håller rent

Fisken runt vår kust och i våra skärgårdar gör ett fantastisk jobb. Varje år sätter vi ut ett par tusen havsöringar på olika platser – ditt medlemskap gör detta möjligt.

Välj ditt medlemskap

Vad kostar ett medlemskap?

Som medlem kostar det ingenting att använda Sjöassistans. Du kan begära assistans och ringa oss hur många gånger som helst i ett helt år.
Våra medlemskap gäller i 1 år och kostar från 699kr per år och då ingår 1.500 kr i självriskersättning!

Sensommar och höst med båt – en skadedrabbad period

Sensommar och höst – en fantastisk båttid eller en ren mardröm! Visste du att över en tredjedel av alla båtskador…
Läs mer här

Stresstest Skippo app för avancerad navigering dygnet runt

One Water Race med navigationsappen Skippo. Förra veckan gick tävlingen One Water Race av stapeln. Det är en extremsporttävling som…
Läs mer här

Ökända grund orsakar skador för miljoner

– Det handlar om belopp på miljontals kronor, ingen vill ta ansvar, säger Fredrik Åkerström, en av ägarna till Sjöassistans.  I…
Läs mer här