Resurskort – anmälan

Hej!

Kul att du vill bli skeppare till oss. Information om hur vi når dig, vad du har för båt, var du ligger mm är en viktig del av vårt arbete så att vi prioriterar rätt vid olika situationer. Vi ber dig därför fylla i nedanstående så återkommer vi snarast efter att vi fått in ditt material. Har du frågor eller något är oklart – tveka inte att kontakta oss på 08-506 622 00 eller på [email protected]

 

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 100 MB, Max antal filer: 3.
  • Typ av båtförsäkring ska anges i raderna nedan. Typnamnet varierar beroende på bolagen, t ex yrkesförsäkring, kasko, P&I, passageraransvar. Allt står på ert försäkringsbrev.
  • Vi följer er gärna och taggar om ni skickar bilder etc till oss!
  • Skriv gärna om du har lastkran på båten, tillgång till länspump, startkablar, om båten är sjösatt året om etc
  • Jag samtycker till att denna webbplats lagrar min inlämnade information så att de kan svara på min förfrågan.

  Båtägare berättar

  Att vara ute med båten förknippas med sol, bad och härliga bekymmerslösa dagar. Får du problem finns vi nära till hands, vilket båtägarnas egna berättelser vittnar om.

  Båtägarnas berättelser

  Våra skeppare och båtar

  Vårt nätverk består av totalt 550 assistansbåtar. Här presenterar vi några av alla våra kompetenta assistansskeppare som hjälper dig när din båt blir obrukbar.

  Mer om oss som hjälper dig

  VHF hos Stockholmradio

  Med ett VHF-abonnemang hos Stockholmradio blir din VHF komplett och ger dig all den information och kommunikation som är oumbärlig till sjöss.

  Läs mer om VHF-abonnemang