Anmälan som resurs för att assistera Sjöassistans

Anmälan som resurs för att assistera Sjöassistans

Hej!

Sjöassistans hjälper båtägare och försäkringsbolag med alla typer av problem med båt. Detta innefattar även hantering av helt sjunkna båtar eller båtar som helt enkelt inte kan ta sig till varv. Därför är det extra viktigt för oss att kunna jobba med leverantörer som Er som tid till annan kan hjälpa till när det behövs.

Ett viktigt steg i detta är att vi har korrekt information om Er, ert företag, vilka tjänster ni kan leverera samt vilka områden som ni tar uppdrag inom.

Fyll i nedanstående så återkommer vi så snart vi fått in era uppgifter.

Om ni behöver kontakta oss, ring på 08-506 622 00 eller på [email protected]

Kontaktperson(Obligatoriskt)
Adress(Obligatoriskt)
Skriv ner regioner eller städer/sjöar som ni täcker med era tjänster så vi vet när vi kan ringa er för jobb
Beredskap udda tider
Exempelvis: Dyk, lyftkran, trailer, lyftsäckar, starthjälp, lastbil som kan ta båt (skriv gärna max längd och vikt) etc.
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 100 MB.

  Båtägare berättar

  Att vara ute med båten förknippas med sol, bad och härliga bekymmerslösa dagar. Får du problem finns vi nära till hands, vilket båtägarnas egna berättelser vittnar om.

  Båtägarnas berättelser

  Våra skeppare och båtar

  Vårt nätverk består av totalt 550 assistansbåtar. Här presenterar vi några av alla våra kompetenta assistansskeppare som hjälper dig när din båt blir obrukbar.

  Mer om oss som hjälper dig

  VHF hos Stockholmradio

  Med ett VHF-abonnemang hos Stockholmradio blir din VHF komplett och ger dig all den information och kommunikation som är oumbärlig till sjöss.

  Läs mer om VHF-abonnemang