Tack! Tillsammans gör vi nytta.

Som skeppare för Sjöassistans är du vår viktigaste tillgång och tillsammans skapar vi styrkan med Sjöassistans runt hela Sveriges kust och våra stora sjöar. Tillsammans skapar vi också kundens upplevelse om hur vi löser hens problem. Vi jobbar kontinuerligt med detta i vår kundtjänst och vi lyssnar gärna på Era synpunkter, tankar och ideér på hur vi kan förbättra vår gemensamma tjänst.

Kommunikation och tydlighet

För att göra det tydligt för våra medlemmar och alla som på olika sätt får hjälp har vi tagit fram flera olika sätt som Du som Skeppare till Sjöassistans kan markera upp din båt på ett tydligt sätt. Det hjälper ofta till både när du kommer till en skadeplats men även att det skapar nyfikenhet och större möjligheter till fler medlemmar i den dialog som då kan uppträda. Nedan har du ett urval av olika sätt som du kan märka upp din båt.

Sjöassistans partnerskap för fler medlemmar

Hela vår verksamhet bygger på att vi har många medlemmar. Fler medlemmar betyder fler uppdrag som givetvis betyder mer jobb och intäkter till dig som skeppare. Ett effektivt sätt att få till detta är att aktivt informera båtägare i din egen närhet om vad Sjöassistans är och kan ge i fråga om tjänster. Många medlemmar i din egen region betyder också att du får fler jobb. Vi har tagit fram ett enkelt sätt för dig att förmedla medlemskap och samtidigt får du en provision för detta. Vi skapar en för dig unik länk till vår webshop samt en sk. QR kod som du kan klistra upp i din båt, bil eller annat ställe. När en presumtiv medlem håller sin mobilkamera till denna QR kod eller länk så vet vi att denna nya medlem kommer från dig och vi kan då tydligt redovisa och kompensera för din insats.

 

Flaggor, klistermärken, nyckelringar mm.

Vi har många varianter på dessa så kontakta oss bara så att du får rätt till just din båt.

Flaggor finns i:

  • 20×30
  • 30×50
  • 65×100
  • 155×240

Klistermärken finns för både utanpåliggande samt även för insidan av fönster – i alla storlekar från det lilla till hela båtsidor. Kontakta oss så hittar vi bästa mix för dig och din båt.

Kontakta mig

Flaggor, dekaler mm

Koll-på-båten – Trygghet genom Samverkan

Koll-på-båten – Trygghet genom Samverkan Att vara båtägare innebär ett stort ansvar, och ibland kan det vara svårt att hålla…
Läs mer här

Hyra båt i sommar?

Ska du hyra båt i sommar? Tänk att ge sig ut bland kobbar och skär helt själv eller med familjen…
Läs mer här

Go boating in the Nordics

What country has the most islands in the world & what could possibly be the best place for unique boating?…
Läs mer här