Waxholmsträff 30 Juni – 2 juli

Äntligen kan vi träffas!

Med ett stort mått av försiktighet och givetvis i linje med myndigheters rekommendationer så känns det ändå extra härligt att vi nu kan arrangera en träff i Waxholms Gästhamn.

BoatBuddies, Sjöassistans och Cstation bjuder in dig till Waxholms Gästhamn för att prata om hur man som båtägare får bättre koll på sin båt. Både inför men även under säsong. I olika stationer lär du dig mer om hur du skaffar dig en bra överblick över hur din båt mår, användbar kommunikation för dig och din besättning samt ny teknik som kopplar samman gas och växel i en och samma joystick. Du får dessutom chansen att provköra båtar med den nya tekniken installerad. Dessutom får alla deltagare med sig en goodiebag.

Observera att antalet platser för provkörning är begränsade och det måste ske en föranmälan, följ pilen nedan.

Vi följer Folkhälsomyndighetens  rekommendationer avseende Covid-19 och agerar i enlighet med myndigheten och regionens riktlinjer.

Båtmeck – smutsigt bränsle eller…

Våra duktiga skeppare assisterar efter en bogsering. Här är det Heikki på västkusten som felsöker en krånglande motor. Han bjuder…
Läs mer här

Båtmeck – krånglande startmotor

Våra duktiga skeppare assisterar efter en bogsering. Här är det Heikki på västkusten som felsöker en krånglande startmotor. Han bjuder…
Läs mer här

Intrasslad

JRCC (Sjö- och flygräddningscentralen) har fått in ett larm från en person som har fastnat med sin båt i ett…
Läs mer här