Takewave VÅG inkluder Sjöassistans 2022

Pressrelease – 2021-12-08

Takeawave VÅG inkluderar Sjöassistans i alla sina hyrbåtar 2022.

VÅG och Sjöassistans skapar ett nytt samarbete ute till sjöss. Hyr man båt av Våg så ingår det alltid Sjöassistans till sjöss. Tillsammans skapar man en trygg och enkel tillvaro på sjön.

Våg är en verksamhet som inte bara är uthyrning av båtar utan är ett företag som tagit delningsekonomin ut på sjön. Med VÅG bokar och betalar du en båt på VÅGs hemsida, Sedan sker allt från mobilen där du låser upp, hittar startknapp och koder för att starta båten, flytvästar osv finns i båten.

Dessutom har VÅG en stor aktiv användargrupp som hela tiden delar med sig av tips och rekommenderade platser att besöka på din båttur.  Som användare får du t om kurs utlagt till dessa platser.

VÅG sticker ut på flera sätt med sin enkelhet och flexibilitet, men kanske ännu mer med att just erbjuda hela upplevelsen med tillgång till båt, ställen man kan åka till och en rad andra tjänster som möjliggörs direkt i appen.

Nytt inför säsongen 2022 är att även medlemskap i Sjöassistans ingår i hyran. Händer något där ute så får man hjälp av någon av Sjöassistans 550 assistansbåtar med ett knapptryck utan att det kostar något extra.

”Förra sommaren med hemmasemester ökade intresset för att vara på sjön och antalet båtar ökar snabbt. För oss är det viktigt att ge våra kunder marknadens bästa försäkringsskydd. Att då satsa på Sjöassistans var naturligt steg för att fortsätta bygga vidare på vår kundnöjdhet. Detta skapar trygghet både för oss och våra kunder”, säger VÅGS VD Johannes Jacobsson.

”Våra kunder kommer på sikt finnas i hela Sverige och därför är detta samarbete viktigt för oss då Sjöassistans är det starkaste varumärket förknippat med kvalitet erfarenhet och kan dessutom leverera alla sina tjänster i hela vårt område” fortsätter Johannes

Efter avslutad tur får du ett meddelande om hur mycket bensin som förbrukats och detta betalas då, du behöver inte tanka själv, det löser VÅG!

”Att vi nu får förtroende ifrån VÅG är ett gott betyg för oss och våra duktiga lokala skeppare runt hela Sverige som dygnet runt, året runt hjälper båtägare med problem. Det bekräftar att Sjöassistans står för hög kvalitet i kombination med vårt oberoende och långa erfarenhet av att hantera problem på sjön. Vi ser vi fram emot säsongen och bli en del av VÅG och om något händer leverera marknadens bästa sjöassistans”, säger Jan Josephson, VD Sjöassistans.

 

Läs mer om VÅG här>>

Johannes Jacobsson (th) och Robert Lundberg i full fart med att förbereda för nästa säsong.

”Sjöassistans räddade min semester”

När Roger Forsberg och hans fru åkte ut med båten såg de fram emot en veckas semester på sjön. Men…
Läs mer här

Sensommar och höst med båt – en skadedrabbad period

Sensommar och höst – en fantastisk båttid eller en ren mardröm! Visste du att över en tredjedel av alla båtskador…
Läs mer här

Stresstest Skippo app för avancerad navigering dygnet runt

One Water Race med navigationsappen Skippo. Förra veckan gick tävlingen One Water Race av stapeln. Det är en extremsporttävling som…
Läs mer här

Ökända grund orsakar skador för miljoner

– Det handlar om belopp på miljontals kronor, ingen vill ta ansvar, säger Fredrik Åkerström, en av ägarna till Sjöassistans.  I…
Läs mer här