Nautilus Boat Club inkluderar Sjöassistans 2022

Pressrelease – 20221-04-22

Nautilus Boat club inkluderar Sjöassistans till alla medlemmar 2022.

Med sina fem hamnar runt Stockholm inleder Nautilus Boat Club ett nytt samarbete med Sjöassistans för 2022. Tillsammans skapar vi både en unik flexibilitet med trygghet och enkelhet på sjön som bas.

Nautilus Boat Club har de senaste åren byggt upp en unik mix av tjänster till både nya och gamla båtälskande människor. Nautilus erbjuder direkta medlemskap där medlemmar kan boka och använda över 30 olika båtar, allt från mindre RIB-båtar för dagsutflykter till stora motor- och segelbåtar för hela familjen till längre turer. Dessutom kan du som medlem även boka vattenskotrar och bastuflottar mm. Helt enkelt en fullservicetjänst.

En annan unik tjänst är att du som båtägare kan göra din båt tillgänglig för uthyrning där Nautilus tar hand om hela processen med visning, besiktning och avtal. Du behöver inte göra något, Nautilus sköter allt. Enkelt, smidigt och säkert för alla.

Nytt inför säsongen 2022 är att medlemskap i Sjöassistans ingår i alla Nautilus medlemskap. Händer något ute på sjön så får man hjälp av någon av Sjöassistans 550 assistansbåtar. Helt utan extra kostnad!

”I spåren av Covid och ”hemestrar” så är det många som fått testa båtlivet och verkligen gillar det. Men att äga en båt innebär också en massa praktiska utmaningar med underhåll, båtplatser för både vinter och sommar samt givetvis är det förhållandevis dyrt. Här passar Nautilus Boat Club in perfekt genom att ge tillgång till allt detta som ett medlemskap”

”Samtidigt är viktigt för oss att kunna ge våra medlemmar bästa tänkbara trygghet och service om det uppstår några problem ute på sjön. Att vi då går i samarbete med Sjöassistans känns som ett tryggt och självklart val för oss.” säger Pierre Bessa Görmarker VD Nautilus Boat Club.

”Nautilus representerar en av de snabbast växande trenderna inom båtlivet och att vi nu tillsammans kan ge Nautilus medlemmar större trygghet och bättre service ute på sjön känns jättebra. Vi ser fram emot en härlig båtsäsong och ett långsiktigt samarbete, säger Jan Josephson, VD Sjöassistans”

Läs mer om Nautilus Boat Club här>>

Pierre Bessa Görmarker – Nautilus Boat Club

”Sjöassistans räddade min semester”

När Roger Forsberg och hans fru åkte ut med båten såg de fram emot en veckas semester på sjön. Men…
Läs mer här

Sensommar och höst med båt – en skadedrabbad period

Sensommar och höst – en fantastisk båttid eller en ren mardröm! Visste du att över en tredjedel av alla båtskador…
Läs mer här

Stresstest Skippo app för avancerad navigering dygnet runt

One Water Race med navigationsappen Skippo. Förra veckan gick tävlingen One Water Race av stapeln. Det är en extremsporttävling som…
Läs mer här

Ökända grund orsakar skador för miljoner

– Det handlar om belopp på miljontals kronor, ingen vill ta ansvar, säger Fredrik Åkerström, en av ägarna till Sjöassistans.  I…
Läs mer här