KSSS Mässa 2-5 september

Vi är med på KSSS Mässan 2-5 september!

Med kort varsel men desto roligare är att KSSS anordnar båtmässa i Stockholm. Den 2 – 5 september byter KSSS Djurgårdshamn ansikte och fylls av nya, spännande och vackra båtar. KSSS arrangerar då Stockholms Flytande Båtmässa och en unik möjlighet för båtbranschen att kunna visa upp det bästa av och för svenskt båtliv, mitt i Stockholm. Mässan är gratis för deltagare.

Närmare 90 båtar kommer att fördelas på två bryggor. Besökare som vill komma sjövägen kan lägga till vid den tredje bryggan i KSSS-hamnen eller i Wasahamnen. Som extra attraktion och ögongodis för alla båtintresserade kommer vi att på brygga A visa upp några av Sveriges vackraste klassiska segel- och motorbåtar.  

På Sjöassistans tycker vi det är extra kul då vi får möjlighet att träffa många båtägare och berätta lite om säsongen, visa på trender, lite ny teknik och andra spännande nyheter.

Mässans öppettider:
Torsdag: 16–19
Fredag: 10–18
Lördag: 10–18
Söndag: 10–16

Hoppas vi ses!

Båtmeck – smutsigt bränsle eller…

Våra duktiga skeppare assisterar efter en bogsering. Här är det Heikki på västkusten som felsöker en krånglande motor. Han bjuder…
Läs mer här

Båtmeck – krånglande startmotor

Våra duktiga skeppare assisterar efter en bogsering. Här är det Heikki på västkusten som felsöker en krånglande startmotor. Han bjuder…
Läs mer här

Intrasslad

JRCC (Sjö- och flygräddningscentralen) har fått in ett larm från en person som har fastnat med sin båt i ett…
Läs mer här