Watski och Sjöassistans utökar samarbetet

Utökat samarbete

Tidigare hade Watski och Sjöassistans ett samarbete där man lyfte fram säkerheten på sjön och gav varandra synlighet på deras respektive hemsidor.

Nu väljer Watski och Sjöassistans att utöka sitt samarbete genom att erbjuda möjligheten att köpa medlemskap direkt hos Watski. I Watskis webbutik hittar du Sjöassistans tre paket, Medium, Large och XL.

— Varför väljer Sjöassistans att utöka samarbetet med Watski?

Alla som har eller äger båt vet hur viktigt det är att ha rätt saker ombord, oavsett om det är tillbehör till själva båten eller utrustning som tas med ut på sjön.

Vårt samarbete med Watski är mycket uppskattat av våra medlemmar som alla prioriterar kvalité och snabba leveranser. Som medlem i Sjöassistans ingår också b.la. servicen att vi kör ut reservdelar till båtägare som hamnat i trubbel, att då vår medlem snabbt kan få fram rätt reservdel som vi kan köra ut är en stor fördel för alla.

Nu breddar vi samarbetet för att på så sätt ytterligare ge våra medlemmar förmåner samtidigt som vi gör det möjligt för alla Watski kunder att enkelt bli medlemmar i Sjöassistans berättar Jan Josephson på Sjöassistans.

— Varför väljer Watski att utöka samarbetet med Sjöassistans?

För Watski är vattnet och båtlivet synonymt med njutning, passion och längtan. Men vi kan inte komma ifrån det faktum att det sker olyckor på sjön. Pandemin har gjort att det är många nya båtägare. Dessa har inte byggt upp den erfarenheten som ibland behövs på sjön.

Därför väljer vi att utöka vårt redan stora sortiment av säkerhetsprodukter och erbjuder våra kunder paketen från sjöassistans. En bärgning av en båt kan annars bli väldigt kostsamt säger Tim Ekberg, Ecommerce Manager på Watski.

Sjöassistans är Sveriges största rikstäckande nätverk till sjöss som fokuserar på att assistera båtägare som har båtproblem men som inte innefattar fara för liv. Watski är Nordens ledande nätbutik inom båttillbehör. Se mer på www.watski.se