Träffa Isabelle – Ny på Sjöassistans

Träffa Isabelle – Ny på Sjöassistans

 

Det är mycket som händer på sjön och i det marina ekosystemet idag. Därför är det extra kul att välkomna en ny heltidsanställd kollega till Sjöassistans – Isabelle.

Isabelle är faktiskt nygammal här på Sjöassistans då hon tidigare suttit som operatör och jobbat extra framförallt under de hektiska sommarmånaderna. Parallellt har Isabelle utbildat sig inom ekonomi och administration vilket är en perfekt kombination för sin nya roll som just Admin och ekonomi här på Sjöassistans.

Det händer mycket i vår bransch nu och vi vill gärna vara med och driva denna utveckling. I detta fall handlar det om på olika sätt hitta bättre, enklare och snabbare processer för det pappersarbete som skapas när man som båtägare får problem. Alla som har haft en skada på sin båt vet att det kan bli många parter som skall samverka – båtägare, varv, skeppare, försäkringsbolag etc. Om vi t ex jämför med hur en skada på en bil idag hanteras med appar, foton och i flera fall fasta priser med hur det praktisk fungerar med båtar – så blir det ganska tydligt att det finns delar i detta som kan bli bättre, smidigare, snabbare och mer digitalt.

“Jag tycker detta är jättespännande att få möjligheten att kombinera min passion för hav, kust och båtar med min nyfikenhet och kunskap inom ekonomi och administration” – säger Isabelle.

“Grymt kul att Isabelle nu kommer ombord heltid som fast anställd här på Sjöassistans. Hon passar perfekt i denna roll och kombinerar ju precis det vi har som långsiktigt mål, dvs obestridlig passion för båtlivet samt nyfiken och drivande på att förändra och förbättra för alla”, säger Jan Josephson, VD Sjöassistans.

 

Lite mer om Isabelle:

  • Flera år som frivillig sjöräddare på SSRS, stationerad på Möja Sjöräddningsstation
  • Maskinbefäl klass VIII, Fartygsbefäl klass VII
  • Flertalet båtrace som navigatör i båtklassen K2000
  • Utbildad marintekniker på Marina Läroverket

PS i bilden högst upp så sitter Isabelle och navigerar i full fart!

Isabelle – vår nya stjärna på kontoret

Här testas det överlevnadsdräkt inför den lite kallare säsongen

Takewave VÅG inkluder Sjöassistans 2022

Pressrelease - 2021-12-08 Takeawave VÅG inkluderar Sjöassistans i alla sina hyrbåtar 2022. VÅG och Sjöassistans skapar ett nytt samarbete ute…
Läs mer här

Hållbar Sjöassistans?

Hållbar Sjöassistans? Hur man än vrider och vänder på det så är motorbåtsåkande inte världens mest miljövänliga aktivitet. På frågan…
Läs mer här

Träffa Isabelle – Ny på Sjöassistans

Träffa Isabelle - Ny på Sjöassistans   Det är mycket som händer på sjön och i det marina ekosystemet idag.…
Läs mer här