Nytt avtal med Länsförsäkringar – 2021

Pressrelease 2020-11-17

Länsförsäkringar förnyar sitt avtal med Sjöassistans för 2021

Nytt förnyat avtal mellan Länsförsäkringar och Sjöassistans för hela Sveriges kuster.

Med en marknadsandel på över 32% av separata båtförsäkringar i Sverige är Länsförsäkringar i särklass störst på den svenska marknaden. Nu förnyar och fördjupas samarbetet mellan Länsförsäkringar och Sjöassistans för hela 2021.

”Årets båtsommar var mycket annorlunda med många nya båtägare ute på våra vattnet.  Att vi kan ge våra försäkringskunder ett gott och brett skydd som även inkluderar tjänster när man är ute på sjön är en stor trygghet både för oss och våra kunder”, säger Klas Evensen, Marknadsansvarig för båtförsäkringar på Länsförsäkringar.

”Våra kunder finns runt hela Sveriges kust och därför är detta samarbete viktigt för oss då Sjöassistans just kan leverera alla sina tjänster i hela detta område” fortsätter Klas.

”Att vi nu får fortsatt förtroende från Länsförsäkringar är ett gott betyg för oss och våra lokala skeppare runt hela Sverige. Det bekräftar att Sjöassistans varumärke står för hög kvalitet i kombination med vårt oberoende och långa erfarenhet. Vi ser vi fram emot en ny säsong med Länsförsäkringars och att leverera marknadens bästa båtassistans”, säger Jan Josephson, VD Sjössistans.

Avtalet mellan bolagen gäller hela 2021.