Moory ingår samarbete med Sjöassistans

Pressmeddelande

Moory – Sveriges snabbast växande ehandel för båttillbehör och Sjöassistans ingår samarbete för ett enklare båtliv.

2023-01-31

Moory är ett nytt stjärnskott på båttillbehörshimmeln och den allra snabbast växande e-handeln av båtprylar. Moory jobbar stenhårt för att båtägare skall få ett enklare båtliv – många gånger är det svårt att hitta och välja rätt båttillbehör. Det är svårt att veta om den passar, vilken som är rätt och varför man skall ha den ena eller den andra. På Moory.se får du hjälp att hitta rätt i djungeln!

Moory driver en enkel, tydlig och lättförståelig e-handel som genom en lång rad verktyg hjälper kunden förstå vad han behöver, hur han skall använda produkterna, varför han skall ha just den här osv. Moory vill vara det självklara stället att gå online när man vill ha råd, hjälp och kunskap – och få hjälp att översätta sina behov till rätt produkt.

Men även med rätt båttillbehör ombord kan båten råka ut för problem ute på sjön. Därför inleder nu Moory ett samarbete med Sjöassistans för maximal trygghet och enkelhet för båtägaren.

Att få problem ute på sjön innebär ofta både praktiska problem och kan även kosta en hel del pengar för båtägaren. Ett medlemskap i Sjöassistans löser båda dessa med sin marina kundtjänst som hjälper dig som båtägare dygnet runt, året runt. Med över 600 lokala skeppare och över 150 varv så är fokus från Sjöassistans inte bara att bogsera båten – utan viktigare, att få igång din båt så avbrottet blir så kort som möjligt. Dessutom kan du få upp till 10.000kr i självriskersättning på din båtförsäkring!

Moory kommer på ett enkelt och lättförståeligt sätt rekommendera sina kunder ett medlemskap i Sjöassistans. På så sätt kommer Moory att bidra – tillsammans med Sjöassistans – till ett enklare och säkrare båtliv.

”Våra medlemmar är så klart alltid intresserade av bra kvalitetsprodukter till sina båtar. Och utbudet av tillbehör är större än någonsin. Att vi nu kan etablera detta samarbete där våra medlemmar får lite bättre pris på Moory’s stora utbud samtidigt som Moory gör det enkelt att bli medlem i Sjöassistans är en win-win för alla. Det är också tydligt att utbudet av tillbehör skapar behov av smartare och enklare e-handel då det blir svårare att avgöra vilket tillbehör som passar just min båt. Det är uppenbart att Moory lagt och lägger en massa resurser på att just göra det enklare för köparen att hitta rätt. Att de dessutom syns mycket online gör det ju bara bättre – och de var ett självklart val för oss som vill var med och förnya branschen” säger Jan Josephson, VD Sjöassistans.

”Vi vill inte bara kränga produkter – utan på riktigt bidra till ett enklare och härligare båtliv. Det finns ingen organisation som gör båtägares båtliv enklare än Sjöassistans – i de lägen när båtlivet är allt annat än enkelt eftersom något dåligt inträffat. Genom samarbetet med Sjöassistans får våra kunder professionell hjälp om problem uppstår ute till sjöss” säger Torkel Hallander, medgrundare av Moory.

För att verkligen visa hur pass attraktivt detta är för Sjöassistans medlemmar så startar detta samarbete och säsongen med ett erbjudande med 15% på alla bottenfärger från Hempel. Det gäller alla bottenfärger och grundfärger till båten – även de med redan nedsatt pris. Rabattkod som gäller finns under ”Medlemsförmåner” på ”Mina sidor”, https://sjoassistans.se/konto/

 

Läs mer på Moory.se och Sjoassistans.se

Ytterligare information lämnas av:

Torkel Hallander, medgrundare av Moory Nautics AB
[email protected]  0730 78 88 88

Jan Josephson, VD Sjöassistans
[email protected] 08-506 622 00