Sjöassistans tecknar avtal med försäkringsbolaget If

Pressrelease

2024-01-10

Sjöassistans tecknar avtal med försäkringsbolaget If

Försäkringsbolaget If tecknar treårigt avtal med Sjöassistans för båtassistans längs hela Sveriges kuster och större sjöar.

If är det ledande sakförsäkringsbolaget i Norden med 3,9 miljoner kunder. Som del i sitt mål med att få branschen nöjdaste kunder så tecknar If nu avtal med Sjöassistans med start 1 januari 2024 och tre år framåt.

”If fortsätter att förbättra sin båtförsäkring till Sveriges båtägare.  Att vi kan ge våra försäkringskunder ett fullvärdigt och brett skydd som inkluderar tjänster när man är ute på sjön är en stor trygghet för våra båtkunder. Även Sjöassistans inställning och arbete med en hållbar levande kust och skärgård är viktig för oss”, säger Arvid Böhm på If.

”Våra kunder finns runt hela Sveriges kust och stora sjöar och när problem till sjöss uppstår är det viktigt för oss att våra försäkringstagare får bästa tänkbara upplevelse och service. Därför är detta samarbete med Sjöassistans viktigt för oss.” fortsätter Arvid

”Att vi får detta förtroende från If är ett fantastiskt betyg för oss och vårt stora nätverk av lokala assistansskeppare. Våra gemensamma tankar och idéer på hur vi tillsammans kan utveckla det nordiska båtlivet i allt från generell båtupplevelse till ökad trygghet för alla båtägare är en central del i vårt samarbete”, säger Jan Josephson, VD Sjöassistans.

Samarbetet är också viktigt för oss i att aktivt fortsätta stötta en hållbar levande kust och skärgård och möjligheten till ett aktivt yrkesliv för kustens bofasta samt våra olika miljöarbeten som bland annat inkluderar vår årliga utsättning av havsöring.

Vi ser fram emot att assistera alla If’s båtkunder och hoppas vi alla får en härlig båtsäsong 2024.

Avtalet mellan bolagen gäller 3 år med start 1 januari 2024 och inkluderar assistans, bärgning och skadehantering för alla Ifs kunder med båtförsäkring.

 

För mer information och kontakt:

Försäkringsbolaget If

Arvid Böhm,  [email protected]

tel: 0733-380340

www.if.se

 

Sjöassistans

Jan Josephson, [email protected]

Tel: 0707-250900

www.sjoassistans.se

 

Pressrelease in english>>

In English

Vi hjälper båtägare att lösa små och stora problem till sjöss.