Fototävling 2021 – Tack och Grattis!

Tack för alla fantastiska bilder – Nu är det avgjort!

Vi har fått en massa fina bilder från förra sommaren, hösten och även vinterbilder som alla värmer och visar hur fantastisk vår kust och skärgård är runt hela Sveriges långa land

Nu har juryn kämpat och vi har fått fram tre fina vinnare. Stort tack till alla som varit med och nu ser vi alla fram emot en härlig båtsäsong!

Här kan du se många av de bilder vi fått inskickade till oss.

1a pris – Stort grattis till Carola Harr för denna fantastiska bild. Vi skickar dig ett medlemskap med tillägget 5.000 kr i självriskreducering som du själv kan använda eller ge till en båtkompis!

Bilden är tagen vid Storavan i lappland.

2a pris – Stort grattis till Ronnie Maxe för ytterligare en fantastiska bild.  Vi skickar dig ett medlemskap med tillägget 1.500 kr i självriskreducering som du själv kan använda eller ge till en båtkompis!

”Bilden är tagen vid en sjö i Östergötland under en midsommarnattsdröm då vi var på väg promenerande till en traditionell utomhusdansbana”

3a pris – Stort grattis till Anders Lundin för ytterligare en fantastiska bild tagen vid Vidskärm/Suppskär. Vi skickar dig ett medlemskap som du själv kan använda eller ge till en båtkompis!

Nedan ser du fler bilder som alla gett oss lite värme och ljus de senaste månaderna!