Dina Försäkringar skriver nytt avtal med Sjöassistans!

Dina Försäkringar skriver nytt avtal med Sjöassistans!

 

Dina Försäkringar satsar på båtförsäkringar och inför assistans till sjöss för sina försäkringstagare.  Avtalet omfattar tjänsten Sjöassistans längs alla Sveriges kuster, Mälaren, Vättern och Vänern.

Dina Försäkringar är Sveriges 6e största försäkringsbolag och har de nöjdaste privatkunderna enligt SKIs senaste kvalitetsindex. Nu satsar man på att stärka erbjudandet till sina båtförsäkringskunder och inför 1 februari tjänsten Sjöassistans i sina båtförsäkringar. Tjänsten gäller längs hela Sveriges kust, Mälaren, Vättern och Vänern. Dessutom inkluderas motorkonsultation i alla Sveriges vatten för kunder som får motorproblem vilket är unikt.

”Förra sommaren med hemmasemester ökade intresset för att vara på sjön och försäljningen av båtar steg snabbt. För oss är det viktigt att ge våra kunder ett riktigt bra och omfattande försäkringsskydd. Att då satsa på Sjöassistans var ett naturligt steg för att fortsätta bygga vidare på vår kundnöjdhet. Detta skapar trygghet både för oss och våra kunder”, säger Mia Winberg, Produktansvarig för båtförsäkringar på Dina Försäkringar.

”Våra kunder finns i hela Sverige och därför är detta samarbete viktigt för oss. Sjöassistans är ett starkt varumärke förknippat med kvalitet och erfarenhet, de kan dessutom leverera alla sina tjänster runt hela Sveriges kust och i de större insjöarna”, fortsätter Mia Winberg.

”Att vi nu får förtroende ifrån Dina Försäkringar är ett gott betyg för oss och våra lokala skeppare runt hela Sverige. Det bekräftar att Sjöassistans varumärke står för hög kvalitet i kombination med vårt oberoende och långa erfarenhet. Vi ser vi fram emot säsongen och bli en del av Dina Försäkringar och leverera marknadens bästa båtassistans”, säger Jan Josephson, VD Sjössistans.

Avtalet mellan bolagen gäller i 3 år.