Agapi växer och utökar sitt samarbete med Sjöassistans. 

Agapi växer och utökar sitt samarbete med Sjöassistans.

Agapi Boat Club som på flera sätt är en viktig drivkraft inom ”membership boating” växer på alla fronter med fem internationella hamnar, tio Stockholmshamnar och tre västkusthamnar. Nu utökas samarbetet med Sjöassistans både för den svenska verksamheten och den internationella.

Medlemsklubben Agapi Boat Club gör det möjligt för medlemmar att ha, inte bara de bästa båtarna i varje kategori med all service inkluderad, utan också spännande tillbehör som elektriska surfbrädor, jet-skis och vattenskidor. Allt detta i attraktiva hamnarna över hela världen och med ett enda medlemskap, vilket blir den mest kompletta lösningen för båtförare som vill ha ett obegränsat, bekymmersfritt och mer hållbart båtliv.

”Vårt samarbete med Sjöassistans är en viktig del i vårt fullservicetänk. Våra medlemmar har den unika fördelen att ha fri tillgång till flera olika båtar på flera olika ställen i Sverige och även ute i världen. Det uppstår då och då små eller stora praktiska frågor, alltifrån var en startnyckel sitter till att man tappar ankaret ute när man är ute på sjön. Sjöassistans är vår partner och levererar inte bara bogsering om det skulle krävas utan även en praktisk, marin kundtjänst dygnet runt till våra medlemmar”, säger Peder Asplund, VD och grundare av Agapi Boat Club.

”Agapi representerar ett nytt sätt för många att komma ut på sjön och då dessutom med en rad relevanta tjänster inkluderade i själva medlemskapet, allt för att på olika sätt göra båtupplevelsen enklare och tryggare. Att vi nu kan fördjupa och bredda vårt samarbete är ett gott betyg för oss på Sjöassistans. Vår marina kundtjänst i kombination med våra många certifierade assistansskeppare som alla har flera års erfarenhet av att guida och hjälpa folk i olika situationer till sjöss är ju grunden och vi ser fram emot att vi nu kan få möjlighet att sprida kunskap och assistera i stort och smått. säger Jan Josephson, VD Sjössistans.

”Moderna båtar kommer idag med alltmer teknik och digitala instrument. Att våra medlemmar då enkelt kan ringa och få praktiska tips och råd om olika funktioner ombord eller enklare felsökning är stort stöd och gör också själva båtupplevelsen bättre och säkrare.”, fortsätter Peder Asplund.

Tekniken kommer snabbt inom båtbranschen idag och introducerar en rad nya möjligheter, men precis som på land så kan teknik både vara svår att förstå och även krångla rent allmänt.

”Inom en snar framtid kommer fler och fler båtar att vara uppkopplade med säker och förhållandevis billig teknik. Men det kräver ny kunskap av både båtbranschen i stort och båtägaren. På Sjöassistans ser vi med tillförsikt denna utveckling då vi är övertygade om att tekniken kan ge oss ännu bättre säkerhet och trygghet till sjöss. Även inom detta område ligger Apapi långt fram vilket ger oss möjligheter att utveckla nya tjänster tillsammans, fortsätter Jan Josephson.

Kontakt

Alexandra Stjärnborg
Press- och Marknadsansvarig
Agapi Boat Club

[email protected]
www.agapiboatclub.com

Jan Josephson

VD, Sjöassistans

Tel 0707-250900

[email protected]

www.sjoassistans.se