Ditt medlemskap!

Medlemskap i Sjöassistans via Navigationsgruppen

Ditt medlemskap i Sjöassistans

I din kurs som du köpt från Navigationgruppen får du ett års gratis medlemskap i Sjöassistans 

 

Vi är glada att tillsammans med Navigationsgruppen inkludera ett helt års medlemskap i Sjöassistans, Sveriges största assistansbolag till sjöss med över 600 assistansskeppare som dygnet runt står beredda att assistera i alla lägen när du är ute med båten. Med vårt Trygghetspaket får du en bra start på båtlivet och du vet att om något skulle ske så är du i trygga händer.  Ett samtal bort får du hjälp med det mesta man kan behöva för en trygg båtfärd. Sjöassistans täcker hela svenska kusten samt även de stora sjöarna Mälaren, Vänern och Vättern. Får man t ex motorproblem så försöker vi först få igång motorn med hjälp av våra duktiga motortekniker och videosamtal.  Löser vi inte det så kommer vi hämtar dig och tar dig till rätt varv som kan laga din båt.

Ge oss dina grunduppgifter nedan så återkommer vi med information om ditt medlemskap mm via e-post.

Namn(Obligatoriskt)
Typ av båt

Båtägare berättar

Att vara ute med båten förknippas med sol, bad och härliga bekymmerslösa dagar. Får du problem finns vi nära till hands, vilket båtägarnas egna berättelser vittnar om.

Båtägarnas berättelser

Våra skeppare och båtar

Vårt nätverk består av totalt 550 assistansbåtar. Här presenterar vi några av alla våra kompetenta assistansskeppare som hjälper dig när din båt blir obrukbar.

Mer om oss som hjälper dig