Vilande medlemskap

Vilande medlemskap är till för dig som inte längre kan dra nytta av ett fullt medlemskap i Sjöassistans. Du kanske lagt upp eller sålt båten, är sjukskriven längre tid, eller av andra anledningar inte ser någon fördel med assistansförsäkringen, självriskreduceringen, kustväderprognoserna m.m. under året. 

I så fall kontaktar du oss, så skalar vi ned din medlemsstatus till “Vilande medlem” och nästa årsfaktura stannar då på endast 100 kronor. Som vilande medlem har du sedan rätt att åter uppgradera medlemskapet till Sjöassistans Redo Kombo, men med 50 % rabatt på den ordinarie medlemsavgiften det året. Rabatten kan dock endast utnyttjas en gång och förutsätter att du varit vilande medlem i minst 1 år.

Kontakta oss på 08-506 622 00 – eller maila sjoassistans@nmss.se. Uppge ditt åttasiffriga kund-/medlemsnummer som du hittar på senaste fakturan från oss.

OBS – Vilande medlemskap kan ej nytecknas av icke-medlem

Båtägare berättar

Att vara ute med båten förknippas med sol, bad och härliga bekymmerslösa dagar. Får du problem finns vi nära till hands, vilket båtägarnas egna berättelser vittnar om.

Båtägarnas berättelser

Våra skeppare och båtar

Vårt nätverk består av totalt 550 assistansbåtar. Här presenterar vi några av alla våra kompetenta assistansskeppare som hjälper dig när din båt blir obrukbar.

Mer om oss som hjälper dig

VHF hos Stockholmradio

Med ett VHF-abonnemang hos Stockholmradio blir din VHF komplett och ger dig all den information och kommunikation som är oumbärlig till sjöss.

Läs mer om VHF-abonnemang